Wil je Hanneke en Michiel ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Hanneke en Michiel. Voor jou een kleine moeite, voor Hanneke en Michiel zijn het directe inkomsten. Op deze website klik je vervolgens op het logo van de winkel waar je iets wilt bestellen. Je wordt dan doorgeleid naar de betreffende webwinkel. Er zijn heel veel webwinkels die mee doen, denk aan Bol, Coolblue, Mediamarkt, Hema, maar ook kledingwinkels, Booking, Thuisbezorgt en nog veel meer…!

TIP: Maak een snelkoppeling naar de sponsorklikspagina van Hanneke en Michiel aan in je taakbalk, dan klik je zo verder.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie wordt op de bankrekening van de TFC van Hanneke en Michiel gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteren Hanneke en Michiel hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Hanneke en Michiel weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Hanneke en Michiel is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Hanneke en Michiel niets op.

1 gedachte op “Wil je Hanneke en Michiel ook GRATIS sponsoren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.